Service

El Afrah Gouda zorgt ervoor dat uw dag loopt zoals u wenst, wij bieden u een compleet pakket aan.

Catering

Voor uw bruiloft neemt El Afrah Gouda graag alle zorg uit handen, zodat u ten volle van deze bijzondere dag kunt genieten. Wij zullen alles tot in de puntjes verzorgen, geheel volgens uw specifieke wensen. U kunt er ook voor kiezen om naast de culinaire invulling de hele organisatie van uw huwelijk aan ons over te laten. Denk hierbij aan de bloemen, de gehele aankleding en de bruidstaart, maar ook aan het boeken van het entertainment en/ of de fotograaf. Een aantal locaties waar we nauw mee samenwerken zijn officiële trouwlocaties.

Events

El Afrah Gouda, zoekt graag de grenzen op en bedenkt creatieve (totaal)oplossingen op het gebied van culinair, styling en entertainment. Wij maken offertes op basis van wensen, behoeftes en ideeën.

El Afrah Rentals

Een compleet exclusief assortiment verhuur producten voor verjaardagen, babyshowers, feesten, huwelijken en events zoals rond tafels, buffettafels, stoelen, servies, etc.

Weddings

Wij verzorgen bruiloften tot in de puntjes, van locatie, catering, styling tot entertainment en personeel. Wij beschikken over diverse materialen en een top keuken waarin de lekkerste gerechten bereid worden. Verrras uw gasten met de exclusieve catering van El Afrah Gouda. Wij cateren zowel kleine feesten vanaf 50 gasten tot aan grote feesten. Denk ook aan verjaardagsfeestjes, housewarming, brid to-be, welkomstparty, babyshower, henna-avond, themafeesten, etc. Het is ook mogelijk om een feest te geven op uw eigen locatie of op de feestlocatie van Gouderak. Van elke gelegenheid maken wij wat bijzonders.

El Afrah Gouda laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in moderne gerechten en bediening.

Breng jij de gasten? Laat de rest over aan ons.
Scroll naar boven